Farmàcia Gené | La Homeopatía
1717
single,single-post,postid-1717,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

IMG_6793.JPG

La Homeopatía

10 jun 2015, by fgene in Farmàcia Gené

Hola a tots:

Avui us volem parlar dels molts beneficis que te la homeopatia.

En primer lloc i molt important per als nens com tots sabem, destacar que es un medicament de gust agradable. A més , la seva reduïda mida i la seva eficàcia, fan que cada dia siguin més els pediatres que prescriuen, junt amb d’ altres medicaments, aquest tipus de solucions.

Si per un moment ens parem a pensar com un nen, la homeopatia es una bona aliada. Acostumats al mal gust de la medicina tradicional, les boletes de sacarosa i lactosa o grànuls i glòbuls de petita mida i gust dolç son una vendició per a ells.

A més , la seva tolerància, al ser apta per lactants com nadons i embarassades, i l’absència de reaccions adverses converteixen la homeopatia en un bon complement, en el cas de malalties cròniques i nens que prenen molta medicació.

Per últim, us advertim de que es tracta igualment de medicaments, per lo que teniu que deixar-los fora de l’ abast dels nens i igualment fer un us responsable d’ells.

Ens acomiadem amb aquest vídeo que resumeix molt be com es fabriquen els medicaments homeopàtics del laboratori Boiron, que disposem a la nostra farmàcia.

https://youtube.com/watch?v=afCMTmERI1U

LEAVE A COMENT