Farmàcia Gené | Plantes medicinals que ajuden a agafar el son
1733
single,single-post,postid-1733,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

IMG_8983.JPG

Plantes medicinals que ajuden a agafar el son

17 set 2015, by fgene in Farmàcia Gené

A la tardor hi ha menys hores de llum i les temperatures són més baixes. El canvi estacional pot dificultar dormir bé durant aquesta època. Si aquest és el teu cas, combat l’insomni amb plantes naturals de venda en la teva farmàcia.

MANTENIR HORARIS regulars en els menjars, incorporar en la nostra dieta aliments rics en vitamines i minerals i beure suficient aigua són alguns consells que pot donar-nos el nostre farmacèutic per combatre l’insomni a la tardor provocat pel canvi estacional.

COMBATRE L’INSOMNI

El teu farmacèutic pot aconsellar-te preparats medicinals a força de rosella de Califòrnia. D’acció sedant, els preparats naturals a força d’aquesta planta ajuden a alleujar els estats d’estrès i nerviosisme, facilitant el somni.

Una altra planta medicinal que ajuda a dormir millor és la passiflora, que perllonga les fases de somni i juga un paper crucial a l’hora d’evitar els despertessis nocturns.

També s’aconsella la valeriana, que redueix l’ansietat sense produir somnolència durant el dia. Té propietats sedants i ansiolítica.

CONSELLS PER DORMIR

A més d’aconsellar-te un preparat a força de plantes medicinals, el teu farmacèutic pot explicar-te també una sèrie de pautes per descansar millor:

• Beure un litre i mitjà d’aigua al dia. És important beure aigua durant tot l’any, per evitar la deshidratació i mantenir la temperatura corporal.

• No consumir begudes amb cafeïna com el cafè o els refrescs. Per reduir la irritabilitat i el mal humor.

• Evitar prendre alcohol o fumar. Aquests hàbits activen l’organisme i interrompen el somni.

• Prendre sopars lleugers, per facilitar la digestió, que incorporin aliments que estimulin la producció de serotonina, que ajuda a dormir, com la fruita seca, els derivats làctics, els ous, els peixos i la carn blanca.

                          

LEAVE A COMENT