Farmàcia Gené | Tot el que deveu saber sobre els polls 
1729
single,single-post,postid-1729,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BLOG

IMG_8474.JPG

Tot el que deveu saber sobre els polls 

01 set 2015, by fgene in Farmàcia Gené

Segons els científics , els polls son més resistents que abans, i aguanten temperatures de 50 C a-30 C. Aquest malaltia cosmopolita, popular, no distingeix sexe o edat, i es altament epidèmica en l’ edat escolar i en l’adolescència. La pediculosi es un problema que afecta a 3 de 10 menors d’edat escolar i al 27 % dels seus pares.Mite 1: Salten de cap en cap

Realitat: Els polls no salten ni volen. Només caminen i ho fan amb molta velocitat. Poden passar d’ un cap a un altre amb molta facilitat, a través del contacte o d’ alguna peça de roba.

Mite2 : Els polls provoquen malalties

Realitat: Els polls no son una malaltia ni representen cap risc per la salut pública.

Mite3 : Els polls moren quan abandonen el cuir cabellut Fals! Els polls poden viure fins 24 hores sense contacte amb el cabell o cuir cabellut. Poden propagar-se a través de coixins, butaques, etc.

Mite 4: Els polls es produeixen per tindre el cuir brut i el cabell llarg Fals!! Els polls no es contagien per manca d’ higiene. Els agrada tant el cabell brut com net. Contagiar-se de polls no depèn de la llargada del cabell ni de la freqüència del raspallat o del rentat. Es ben cert que en tenen més les nenes , per que solen tindre més contacte físic entre elles.

Mite 5: Els animals poden contagiar-nos Fals!! Els Polls dels animals no son transmesos a les persones.

Mite 6: Els polls produeixen cremor per que mosseguen el cuir cabellut Fals! El motiu de la picor que causen els polls no es degut a les seves mossegades, si no a la saliva que injecten ells per alimentar-se.

Mite 7: Tots els productes contra els polls eradiquen el problema de immediat Fals!! Molt productes no maten al poll ni a la llémena. En efecte, el continuo us de productes repel·lents de polls, ha derivat en que el poll generi defenses per protegir-se i es resistent a molts d’ ells.

Mite 8: Eliminat una vegada, eradicats per sempre

Realitat: Les llémenes neixen entre el 7 i 10 dia. Si el tractament utilitzat no elimina els ous , les probabilitats d’ infectar-se de nou son molt altes.

Mite 9: Els polls es detecten ràpidament Fals!! El sistema immune tarda de 4 a 6 setmanes a desenvolupar sensibilitat a la saliva del polls. En aquest temps, un poll femella pot posar de 6 a 10 llémenes per dia. Per lo tant, quan comencem amb picors, moltes generacions de polls ja estan vivint al cap.

Mite 10: Les llémenes també es contagien Fals!! Les llémenes no es contagien. Sol els polls.

Amics , esperem haver sabut resumir tot el que deveu saber sobre els polls en aquest post i recordeu que a la nostra farmàcia trobareu el consell i productes necessaris per prevenir i eliminar aquests incomodes animalets del vostre cuir cabellut i dels vostres petits.
  

LEAVE A COMENT